RBSE Rajasthan Yönetim Kurulu Sınıf 10, 12 kayıt kartı Rajeduboard.rajasthan.gov.in, böylece öğrenciler toplayabilir

Kizilcik

Member
RBSE Rajasthan Kurul Sınıfı 10, 12 Kayıt Kartları 2025: Ortaöğretim Kurulu Rajasthan (RBSE veya BSER), Rajeduboard.rajasthan.gov.in'de Sınıf 10 ve 12 final sınavları için giriş kartları yayınladı.

RBSE Rajasthan Yönetim Kurulu Sınıfı 10, 12 Kayıt Kartları Yayınlandı, Öğrenciler Toplayabilir (Temsilci Görüntü) (Fllash)

Cardownload için indirme bağlantısı, okul kaydı aracılığıyla web sitesinin “CEO.2025” sayfasında bulunabilir.

Okullar, kimlik numarası ve şifreli öğrencileri için kayıt kartlarını indirebilir.

Kayıt kartlarını indirdikten sonra, okullar basılı kopyalar yazdırın, ayrıntıları kontrol edin ve öğrenciler arasında dağıtın.

Öğrenciler, belgeyi doğrudan yönetim kurulu web sitesinden indirmelerine izin verilmediği için okullarından bilet incelemesini toplamak zorundadır.

RBSE, okulları NCO, sıfır ziyaret, vb. Olarak reddeden öğrencilere kartların verilmediğini söyledi.

Öğrencinin fotoğrafı kayıt kartına basılmazsa, görünür değilse veya bir hata içermiyorsa, müdür doğru fotoğrafı ekleyin ve öğrenciye teslim etmeden önce kontrol edin. Ayrıca bu tür değişiklikler kurulunu da bilgilendirmelisiniz.

Kurul, sınav biter bitmez fotoğraftaki bir değişikliği dikkate almayacaktır.

RBSE, muayene merkezini, oturma planlarını vb. İnternette resmi web sitesine yükleyecektir.

Kurulun sınavlarının sorunsuz bir şekilde uygulanmasını sağlamak için RBSE, 1 Mart'tan 9 Nisan'a kadar işlevsel kalan 24×7 kontrol odası kurdu.

Kontrol odasının yardım hattı numaraları 0145-2632866, 2632867, 2632868'dir.

RBSE, Sınıf 10 ve 12 sınavları için zaman tablolarını revize etti. 1 Nisan'da Sınıf 10 için sınav olmayacak.

Sınıf 10 Üçüncü Dil (Sanskrit, Urduca, Gujarati, Sindhi, Pencap ve Sanskrit İkinci Makale) daha önce 1 Nisan'da planlanan 4 Nisan'da gerçekleşecek.

Benzer şekilde, daha önce 4 Nisan'da planlanan Sınıf 12 Bilgisayar Bilimleri makaleleri 7 Nisan'da gerçekleşiyor. Sınıf 12 için, 12 Nisan için Ortak Giriş Sınavı (JEE) Main 2025'in ikinci toplantısı ile ilgili program bulundu.

Ayrıca Oku: Rajasthan 12. Kurul Testi: RBSE, JEE Main 2025 Oturum 2 verilerini önlemek için Program Değişikliği Programı, Revize Verileri Kontrol Edin

RBSE Sınıf 10'un final sınavları 6 Mart'ta İngilizce kağıt (Kod 02) ile başlar ve 4 Nisan'da üçüncü taraf dil kağıtlarıyla sona erer.

Sınıf 12 sınavları 6 Mart'ta psikoloji belgesiyle başlar ve 7 Nisan'da sona erer.