Rajasthan 12. Kurul Testi: RBSE, JEE Main 2025 Oturum 2 ile Çatışmaları Önlemek İçin Programı Değiştirme 2 Oturum 2, Gözden Geçirilmiş Verileri Kontro

Kizilcik

Member
Rajasthan Ortaöğretim Kurulu, RBSE, JEEE Network 2025 Oturum 2 ile çarpışmayı önlemek için -12 yönetim kurulu sınavlarında zaman planlarında kısmi bir değişiklik olduğunu açıkladı.

Rajasthan 12. Kurul Sınavı: RBSE 12'nin Gözden Geçirilmiş Programını kontrol edin. Kurul Sınavları 2025.

Yönetim Kurulu Sekreteri Kailash Chandra Sharma tarafından bilgilendirildiği gibi, Gözden Geçirilmiş Test Planı Kurulun resmi web sitesine yüklendi.

Ayrıca okuyun: Jharkhand Kurulu Sınavları katı güvenliğin ortasında başlar

Gözden geçirilmiş program aşağıdaki gibidir:

1. Sanskrit edebiyatının testi ve Sanskrit dilinin 9 Nisan 22 Mart 2025'te gerçekleşecek.

2. Sosyoloji Testi 27 Mart 2025'te gerçekleşecek.

3. Rigveda, Shuckla Yajurveda, Krishna Yajurveda, Samveda, Atharvaveda, Nyaya Felsefesi, Mimansa Felsefesi, Nimbarka Felsefesi, Vallabh Felsefesi, Ramanand, Grammar Shastra, Saitya Şahin Rik Shastra, Vastu Vigyan ve Purohita Shastra, 1 Nisan 2025 yerine 4 Nisan'da yapılacak.

Ayrıca okuyun: Nagaland Kurulu Sınavları 2025: Sınıf 12 Sınavlar 17.000'den fazla öğrenci için başlıyor, CM Rio en iyi dilekleri genişletiyor

4. Tarih, iş çalışmaları, tarım kimyası ve kimya gibi test konularının incelenmesi 22 Mart 3 Nisan 2025'te gerçekleşecektir.

5. Bilgisayar bilimi ve bilgisayar bilimi uygulamalarının incelenmesi 27 Mart 2025'te gerçekleşecektir.

Ayrıca Oku: Batı Bengal Madhyamik 2025: Sınıf 10'un Sınavları Başlıyor, 9.84 lakh öğrencisi görünmek için kayıt oldu

Burada, JEE Main 2025 Oturum 2'nin 1 ve 8 Nisan 2025 arasında olması gerektiği belirtilebilir.

Daha fazla ilgili bilgi için, adayların resmi RBSE web sitesini ziyaret etmeleri önerilir.