Maharashtra SSC, HSC Sonuç 2024 Canlı: Yönetim Kurulu söylentileri çürüten bir bildirim yayınladı

Kizilcik

Member
Maharashtra SSC, HSC Sonuç 2024 Canlı: Maha 10. ve 12. sonuçları mahresult.nic.in adresinde açıklanacak.

Maharashtra SSC, HSC Sonucu 2024 Canlı: Maharashtra Eyaleti Orta ve Yüksek Orta Öğretim Kurulu (MSBSHSE), web sitesinde öğrencilerden ve velilerden SSC (10. Sınıf) ve HSC (10. Sınıf) sonuç tarihi 12) inanılmaz zamanına ilişkin sosyal medyada dolaşan söylentilere değinmelerini talep eden bir bildirim yayınladı. . …Devamını oku

Kurul, 2024 Maharastra SSC ve HSC sonuçlarının mahahsscboard.in'de yayınlanacağını söyledi.

Normalde Maha Kurulu önce Sınıf 12 sonuçlarını, ardından Sınıf 10 sonuçlarını duyurur.

Bu hafta başında Hindustan Times'a konuşan Maharashtra yönetim kurulundan bir yetkili, SSC sonuçlarının muhtemelen Mayıs ayının son haftasında, HSC sonuçlarının ise ayın üçüncü haftasında açıklanabileceğini söylemişti.

Kayıttan sonra öğrenciler Maharashtra 10. ve 12. sonuçlarını 2024 mahresult.nic.in adresinden ve msbshse.co.in ve hscresult.mkcl.org gibi diğer web sitelerinden kontrol edebilirler.

Bu yıl Maharashtra HSC sınavına 14 lakh'tan fazla öğrenci katılırken, 15 lakh'tan fazla aday 10. Sınıf sınavına girdi. Maharashtra SSC ve HSC sonuçları 2024 tarih ve saati ile ilgili en son güncellemeleri, doğrudan bağlantıyı ve diğer ayrıntıları burada bulabilirsiniz.