JKBOSE Sınıf 11 Sonuçları 2024 önümüzdeki hafta jkbose.nic.in adresinde bekleniyor, notları nasıl indireceğiniz aşağıda açıklanmıştır

Kizilcik

Member
Kurulun kaynakları, Jammu ve Keşmir Okul Eğitim Kurulu'nun (JKBOSE) 11. Sınıf sonuçlarını muhtemelen önümüzdeki hafta açıklayacağını söyledi. Sınava katılan ve sonuçlarını kontrol etmek isteyen adaylar, sonuçlar açıklandıktan sonra jkbose.nic.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret edebilirler.

Sonuçlarını kontrol etmek isteyen öğrencilerin, sonuçlara erişebilmek için yeterlilik numarası ve kayıt numarası gibi giriş bilgilerini vermeleri gerekmektedir. (Dosya/AFP)

Sonuçlarını kontrol etmek isteyen öğrencilerin, sonuçlara erişebilmek için yeterlilik numarası ve kayıt numarası gibi giriş bilgilerini vermeleri gerekmektedir. Sonuçlar açıklandıktan sonra adayların puan kartındaki ayrıntıları doğrulamaları ve varsa düzeltmeler için ilgili yetkililerle iletişime geçmeleri gerekir.

Ayrıca Okuyun: UGC NET yeniden testi çevrimiçi yapılacak, NTA Haziran oturumu için kalem ve kağıt testini iptal etti

Sınava giren ve sonuçlarını kontrol etmek isteyen adaylar aşağıda belirtilen adımları takip edebilirler.

Jammu ve Keşmir Okul Eğitim Kurulu 11. Sınıf 2024 Sonuçlarını İndirme Adımları:

JKBOSE'nin resmi web sitesini jkbose.nic.in adresinden ziyaret edin

Ana sayfadaki 11.sınıf sonuçlarına bakmak için linke dikkat edin ve tıklayın.

Yeni bir sayfa görünecektir. Sınava giren öğrencilerin sonuçlara erişebilmeleri için kimlik bilgilerini vermeleri gerekmektedir.

Lisans numarası ve kayıt numarası gibi kimlik bilgilerini gönderirken sonuçlar ekranda görüntülenecektir.

Bilgileri inceleyin ve sayfayı kaydedin

Sayfayı indirin ve ileride kullanmak üzere yazdırın.

Daha fazla bilgi için Jammu ve Keşmir Okul Eğitim Kurulu'nun (JKBOSE) jkbose.nic.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin.

Ayrıca Okuyun: Karnataka DCET 2024 sonuçları cetonline.karnataka.gov.in adresinde açıklandı. Burada puanı kontrol etmek için doğrudan bir bağlantı bulacaksınız.

Haberler / Eğitim / Final Sınavı / JKBOSE Sınıf 11 Sonuçları 2024 önümüzdeki hafta jkbose.nic.in adresinde bekleniyor, notları nasıl indireceğiniz aşağıda açıklanmıştır