JKBOSE 12. Sınıf Sonucu 2024: Jammu ve Keşmir Kurulu Perşembe günü Jammu ve Keşmir Kurulu 12. Sınıf Sonucu 2024'ü duyurdu. Sınava katılan adaylar sonuçlarını resmi web sitesinden kontrol edebilirler. jkresults.nic.in.
JKBOSE 12. Sınıf Sonucu 2024: Adaylar, yeterlilik numaralarını ve sicil numaralarını girerek 12. Sınıf sonuçlarını resmi web sitesinden kontrol edebilirler. (jkresults, nic.in)
Adaylar 12. Sınıf sonuçlarını resmi web sitesinden lisans numaralarını ve sicil numaralarını girerek kontrol edebilirler.
Bir günde 360 milyon Hintli bizi ziyaret etti ve genel seçim sonuçları için Hindistan'ın tartışmasız platformu olarak bizi seçti. En son güncellemeleri burada keşfedin!
jkresults.nic.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin.
“Ortaokul Ortaöğretim (12. Sınıf) Sonuçları – Yıllık Oturum 2024”e tıklayın
“Yüksek Ortaöğretim II. Bölüm (12. Sınıf) 2024 Yıllık Olağan Dönem Sonuçlarını Görüntüle” seçeneğine tıklayın.
Sonuçları inceleyin ve daha sonra kullanmak üzere yazdırın.
JKBOSE 12. Sınıf Sonucu 2024: Adaylar, yeterlilik numaralarını ve sicil numaralarını girerek 12. Sınıf sonuçlarını resmi web sitesinden kontrol edebilirler. (jkresults, nic.in)
Adaylar 12. Sınıf sonuçlarını resmi web sitesinden lisans numaralarını ve sicil numaralarını girerek kontrol edebilirler.
Bir günde 360 milyon Hintli bizi ziyaret etti ve genel seçim sonuçları için Hindistan'ın tartışmasız platformu olarak bizi seçti. En son güncellemeleri burada keşfedin!
jkresults.nic.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin.
“Ortaokul Ortaöğretim (12. Sınıf) Sonuçları – Yıllık Oturum 2024”e tıklayın
“Yüksek Ortaöğretim II. Bölüm (12. Sınıf) 2024 Yıllık Olağan Dönem Sonuçlarını Görüntüle” seçeneğine tıklayın.
Sonuçları inceleyin ve daha sonra kullanmak üzere yazdırın.