Jharkhand Kurulu Sınavları yakın güvenlikte başlıyor

Kizilcik

Member
11 Şubat 2025 13:04

7.84'ten fazla lakh öğrencisi, iki seansta gerçekleştirilen her iki yönetim kurulu sınavını da almaya kaydolmaktadır.

Bir yetkiliye göre, Sınıf 10 Sınıf 10'un tüm Jharkhand'da Salı günü yakın güvenlikte başladığını söyledi.

Sınıf 10 sınavları ilk seansta (9.45 – 13:00), ikinci oturumda (14: 00-17: 15: 15: 15) sınıfta planlanmaktadır. (Temsilci Resim) (Mourya/ Hindustan Times)

Sınıf 12 (orta) sınavının daha sonra ikinci oturumda başladığını söyledi.

7.84'ten fazla lakh öğrencisi, iki seansta gerçekleştirilen her iki yönetim kurulu sınavını da almaya kaydolmaktadır.

Sınıf 10 sınavları ilk seansta (9.45 – 13:00), ikinci oturumda (14: 00-17: 15: 15: 15) sınıfta planlanmaktadır.

Ayrıca okuyun: CBSE Kurul Sınavları 2025: Fizik ve kimyaya özel bir odaklanma ile başarı için stratejiler ve önemli odak alanları

Jharkhand Akademik Konseyi (JAC) sekreteri Jayant Mishra, “Sınıf 10 için yönetim kurulu testleri eyalet genelinde barış içinde başladı. Sınıf 12 testi ikinci toplantıda başlayacak.” Dedi.

Merkezlerde sınavlar için büyük önlemlerin alındığını söyledi.

Ayrıca okuyun: Kerala Kabine, eyalette özel üniversiteleri bulmak için yasanın taslağında başını salladı

“Tüm sınav salonlarına CCTV kameraları kuruldu. Sınavlarda telefonlarını giymek yasaklandı” dedi.

Sınıf 10'daki sınavlar için 1.297 sınav merkezinde 4.33'ten fazla lakh öğrencisinin görünmesi beklenirken, 3.50'den fazla lakh öğrencisi muhtemelen 789 merkezde ara sınavlar yazacaktır.

10 ve 12. sınıflar sınavı 3 Mart'ta tamamlanacak.

Ayrıca okuyun: CBSE -Boord Sınavları 2025: “Kurulun örnek makalesinden sorular mı?”, Burada önemli SSS'leriniz cevaplanıyor

Rec simgesi
Önerilen konular