GSEB SSC, HSC Teslimat Programı 2024: Gujarat Kurulunun 10. ve 12. Sınıfı için Ek Tarih Sayfaları gseb.org'da yayınlandı

Kizilcik

Member
Gujarat Orta ve Yüksek Orta Öğretim Kurulu, GSEB SSC ve HSC gençlik programını 2024 yayınladı. Gujarat Kurulu 10. ve 12. Sınıf Ek Sınavına katılmak isteyen adaylar tarihleri GSEB'nin gseb.org adresindeki resmi web sitesinden kontrol edebilirler.

GSEB SSC, HSC teslimat programı 2024 gseb.org'da yayınlandı, buraya bakın

Resmi bildirime göre, Sınıf 10 (SSC), Sanskritçe Prathama ve 12 (HSC), Science Stream ve General Stream için 2024 ek sınavları 24 Haziran – 6 Temmuz 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Bunlar, Temel Akışı, Mesleki Akışı veya Sanskritçe Madhyama'yı geçemeyen ve sınava girmeye hak kazanan adaylar için geçerlidir.

Yalnızca HT Uygulamasından en son Hindistan Genel Seçim haberlerine özel erişim elde edin. Şimdi İndirin! Şimdi İndirin!

10. sınıfın veya SSC'nin final sınavı, 10:00'dan 13:15'e kadar tek vardiyada yapılacaktır. 12. Sınıf için Sanskritçe Madhyama sınavı tüm günlerde saat 10:30'dan 13:45'e kadar yapılacaktır. GSEB 12. sınıf fen bilimleri ek sınavı 15.00-18.30, 12. sınıf genel dal ve EUB şubesi ile meslek branşı (A, C) sınavları ise 15.00-18.30 saatleri arasında yapılacak. , H, T) 12. sınıf dersleri 10.30-13.45 saatleri arasında yapılacaktır.

GSEB SSC, HSC Teslimat Programı 2024: Nasıl İndirilir

Adaylar aşağıdaki adımları takip ederek veri sayfalarını kontrol edebilirler.

• gseb.org adresindeki GSEB resmi web sitesini ziyaret edin.
  • Ana sayfadaki “GSEB SSC, HSC Tedarik Takvimi 2024” linkine tıklayın.
  • Adayların sınav tarihlerini öğrenecekleri yeni bir PDF dosyası açılacaktır.
  • Dosyayı indirin ve veri sayfasını kontrol edin.
  • İleride başvurmak üzere bunun basılı bir kopyasını saklayın.
GSEB ÖSYM sonuçları 11 Mayıs'ta açıklandı. Genel başarısızlık oranı %82,56'dır. Bunlardan başarısızlık oranı erkeklerde %79,12, kızlarda ise %86,89'dur. Gujarat Board Class 12. sonuçları 9 Mayıs 2024'te açıklandı. Bu yıl bilim akışının genel başarısızlık oranı %82,45, genel akışın ise %91,93'tür. Daha fazla ayrıntı için GSEB resmi web sitesini ziyaret edin.

Ünlü öğretim görevlileri tarafından geliştirilen ve çalışan profesyoneller için rol model görevi gören VIT'in MBA programıyla kariyerinizi geliştirin. Şimdi keşfedin!

Özel seçim ürünümüzle Hindistan'daki genel seçimlerin tüm hikayesini keşfedin! HT uygulamasıyla tüm içeriğe tamamen ücretsiz erişin. Şimdi İndirin!
Hindustan Times'tan final sınavları, rekabetçi sınavlar ve sınav sonuçlarıyla birlikte en son eğitim haberlerini alın. Ayrıca İstihdam Haberleri'nden en son iş güncellemelerini alın

Haberler / Eğitim / Final Sınavı / GSEB SSC, HSC Teslimat Programı 2024: Gujarat Kurulunun 10. ve 12. Sınıfı için Ek Tarih Sayfaları gseb.org'da yayınlandı