07 Mart 2025 08:18
Sınava kaydolmuş ve kayıt kartlarını indirmek isteyen adaylar, bse.telangana.gov.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret edebilir.
Ortaöğretim Kurulu (BSE) Telangana, resmi web sitesinde Ortaokul Ayrılması (SSC) veya sınıfın 10. final sınavını yayınladı.
Telangana SSC/Class 10 yönetim kurulu testlerinin 21 Mart 2025'te başlaması planlanıyor. (HT Dosyası)
Sınava kaydolmuş ve kayıt kartlarını indirmek isteyen adaylar, bse.telangana.gov.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret edebilir.
Sınav hakkında:
Telangana SSC/Class 10 yönetim kurulu testlerinin 21 Mart 2025'te başlaması planlanıyor.
Doğrudan Bağlantı SSC Hall biletlerini indirmek için (Normal)
SSC Hall biletlerini indirmek için doğrudan bağlantı (özel)
SSC Salonu Biletini İndirmek İçin Doğrudan Bağlantı (Mesleği)
TS-SSC final sınavları ilk dil (Grup-A), ilk dil bölüm I (kompozit kurslar) ve ilk dil Bölüm II testleri (kompozit kurslar) ile başlar.
İlk gün, makaleler sabah 9: 30'dan 12: 30'a kadar tek bir kat halinde tutulur.
TS SSC Hall Bilet 2025: Kayıt Kartlarını İndirme Adımları
Ayrıca okuyun: SBI PO 2025 Testi Yarın: Sınav için görünen adaylar için önemli yönergeler
Önerilen konular
Ortaöğretim Kurulu (BSE) Telangana, resmi web sitesinde Ortaokul Ayrılması (SSC) veya sınıfın 10. final sınavını yayınladı.
Telangana SSC/Class 10 yönetim kurulu testlerinin 21 Mart 2025'te başlaması planlanıyor. (HT Dosyası)
Sınav hakkında:
Telangana SSC/Class 10 yönetim kurulu testlerinin 21 Mart 2025'te başlaması planlanıyor.
Doğrudan Bağlantı SSC Hall biletlerini indirmek için (Normal)
SSC Hall biletlerini indirmek için doğrudan bağlantı (özel)
SSC Salonu Biletini İndirmek İçin Doğrudan Bağlantı (Mesleği)
TS-SSC final sınavları ilk dil (Grup-A), ilk dil bölüm I (kompozit kurslar) ve ilk dil Bölüm II testleri (kompozit kurslar) ile başlar.
İlk gün, makaleler sabah 9: 30'dan 12: 30'a kadar tek bir kat halinde tutulur.
TS SSC Hall Bilet 2025: Kayıt Kartlarını İndirme Adımları
- BSE.Telangana.gov.in'in resmi web sitesine gidin.
- Başlangıç sayfasında TS SSC Hall bilet indirmesini açın.
- Kayıtınızı girin.
- Salon biletini gönderin ve yükleyin ve indirin.
- Sınav günü için bir ifade al
Ayrıca okuyun: SBI PO 2025 Testi Yarın: Sınav için görünen adaylar için önemli yönergeler